aurinko.jpg

Antaa viisauden vielä muhia... ei ollut vielä aika maalata lupaamaani "viisaus asuu meissä" maalausta. Muutama päivä on mennyt flunssaa potiessa kotona, joten ei kai se ihme, että kaipaa värien voimaa ja leikittelyä. Tänään oli hyvä päivä päästää irti, ja tehdä jotain lapsellista. Sotkea kädet ja maalit totaalisesti, ilman mitään paineita, millaista jälkeä siitä tulee. Väriterapiapäivä siis, ja musiikkina soi taustalla Amélien leikittelevän ihana ja inspiroiva leffamusiikki.

Ehkä tämä irrottelu kuvastaa sitä sisäistä lasta, joka haluaa leikkiä. Arkeeni on alkanut tulla lasten näkökulmaa, joka tuntuu tervetulleelta. Uusi kämppikseni 4-vuotias Miro (tuleva pilotti) innostaa minua lähtemään lentoon, phhhhhrrrrr... kuuluu vain, ja lentokoneet ottavat toisistaan kilpaa. Hän selkeästi kehoittaa lähtemään reissuun - inspiroitumaan uusista asioista, kuten tämän vuoden teemaan sopii! Tänään tutustuin myös MLL:n perhekummiuden kautta 4-vuotiaaseen iloiseen tyttöön, joka sai muistuttamaan minua itseäni värien tärkeydestä pukeutumisessa. En muistanutkaan, miten ihanan värikkäitä lasten vaatteet (etenkin tyttöjen) ovat! Pinkkiä paitaa, lilaa housua, punaista sukkaa... ai mikä värien kirjo! Miksi me aikuiset pukeudummekaan niin hillitysti?

Eikä tämä lasten maailma tähän lopu, myös harrastuksissa lasten näkökulma on näkyvissä, sillä suunnittelemme parhaillaan Nuorkauppakamarissa lasten konserttia. Tämä päivä oli siis aivan oiva päivä saada inspiraatiota tulevan konsertin suunnitteluun, joka jatkuu jälleen tulevalla viikolla.

Näin ne suunnitelmat muuttuvat - pienet poikkeamat tekevät arjesta hauskempaa, ja tämä päivä oli jälleen hyvä muistutus siitä, että meissä jokaisessa asuu pieni lapsi, joka pyytää saada päästä leikkimään! Ollaan kilttejä itseämme kohtaan, ja annetaan itsellemme aikaa leikkiin ja luovuuteen - se pitää meidät rakkauden polulla! :)